X-Tended Living heet nu Veranda Plaza!

Voor onze vernieuwde website gaat u naar:www.verandaplaza.nl

 

De Veranda   

 Amerikaanse veranda   veranda overkapping scandinavian

De meeste mensen denken bij het woord veranda, toch vaak aan zo'n geweldige imposante Amerikaanse "Porch" met een schitterend hekwerk, een hangmat en een schommelstoel. De uitstraling van zo'n veranda verschilt dan ook ten opzichte van een terrasoverkapping, en dat eigenlijk alleen maar door het hekwerk. Toch is ook een terrasoverkapping vrij eenvoudig om te toveren tot een schitterende veranda.   

X-Tended Living is dan ook niet zomaar een doorsnee bouw- of timmerbedrijf, nee, wij onderscheiden ons door ons specialisme. Wij bouwen dan ook enkel en alleen houten veranda's en terrasoverkappingen. Want zegt u nou zelf, een houten veranda of terrasoverkapping heeft toch veel meer allure en uitstraling dan een aluminium uitvoering. Juist daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van louter houten veranda's en terrasoverkappingen. Door ons vakmanschap en specialisme kennen wij het klappen van de zweep en kunnen wij veranda's en terrasoverkappingen in bijna elke maat en vorm voor u realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken.

X-Tended Living heeft al legio veranda's en terrasoverkappingen gerealiseerd, waar onze klanten nog steeds elke dag van genieten. Wij bouwen dan ook  alleen oerdegelijke, constructief sterke, houten kwaliteit veranda's en terrasoverkappingen in diverse, uiteenlopende houtsoorten. Bouwen in bouwpakketvorm is voor ons dan ook absoluut uit den boze. Eenheidsworsten behoren niet tot ons assortiment, iedere veranda of terrasoverkapping is bij X-Tended Living uniek, niet één project is het hetzelfde. Alles wordt dan ook afgestemd op de wensen van de klant, dit resulteert in...... zoveel mensen, zoveel wensen.

X-TendedLiving bouwt schitterende veranda's of terrasoverkappingen waar werkelijk iedereen jaloers op is. Een veel gehoorde kreet, van vrienden van onze klanten, is dan ook; "dat wil ik ook!"  En dat is begrijpelijk, want wie wil er nou niet héérlijk genieten van buiten, met een geweldig gevoel van binnen en dat het hele jaar door. Bovendien kunt u uw veranda of terrasoverkapping door ons laten uitrusten met terrasverwarming, open haard, of een schitterende houten vloer, behandeld, of onbehandeld. Ook hier heeft u uiteraard weer de keuze uit diverse, uiteenlopende houtsoorten. Ook is het mogelijk om uw veranda of terrasoverkapping uit te rusten met een schitterend hekwerk. X-Tended Living biedt ook hier weer diverse mogelijkheden en stijlen in diverse houtsoorten.

Klikt u gerust op één van de onderstaande onderdelen voor meer detailinformatie: