X-Tended Living heet nu Veranda Plaza!

Voor onze vernieuwde website gaat u naar:www.verandaplaza.nl


De Terrasoverkapping

  veranda terrasoverkapping     veranda terrasoverkapping       

De meeste mensen denken bij het woord terrasoverkapping, toch vaak aan een open overkapping en niet aan zo'n imposante Amerikaanse "Porch" met een schitterend hekwerk, een hangmat en een schommelstoel. De uitstraling van een terrasoverkapping verschilt dan ook ten opzichte van een veranda, en dat eigenlijk alleen maar door het hekwerk. Toch is ook een terrasoverkapping vrij eenvoudig om te toveren tot een schitterende veranda.   

X-Tended Living is dan ook niet zomaar een doorsnee bouw- of timmerbedrijf, nee, wij onderscheiden ons door ons specialisme. Wij bouwen dan ook enkel en alleen houten veranda's en terrasoverkappingen. Want zegt u nou zelf, een houten veranda of terrasoverkapping heeft toch veel meer allure en uitstraling dan een aluminium uitvoering. Juist daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van louter houten veranda's en terrasoverkappingen. Door ons vakmanschap en specialisme kennen wij het klappen van de zweep en kunnen wij veranda's en terrasoverkappingen in bijna elke maat en vorm voor u realiseren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken.

X-Tended Living heeft al legio veranda's en terrasoverkappingen gerealiseerd, waar onze klanten nog steeds elke dag van genieten. Wij bouwen dan ook alleen oerdegelijke, constructief sterke, houten kwaliteit veranda's en terrasoverkappingen in diverse, uiteenlopende houtsoorten. Bouwen in bouwpakketvorm is voor ons dan ook absoluut uit den boze. Eenheidsworsten behoren niet tot ons assortiment, iedere veranda of terrasoverkapping is bij X-Tended Living uniek, niet één project is het hetzelfde. Alles wordt dan ook afgestemd op de wensen van de klant, wat resulteert in...... zoveel mensen, zoveel wensen.

X-Tended Living bouwt schitterende veranda's of terrasoverkappingen waar werkelijk iedereen jaloers op is. Een veel gehoorde kreet, van vrienden van onze klanten, is dan ook; "dat wil ik ook!"  En dat is begrijpelijk, want wie wil er nou niet héérlijk genieten van buiten, met een geweldig gevoel van binnen en dat het hele jaar door. Bovendien kunt u uw veranda of terrasoverkapping door ons laten uitrusten met terrasverwarming of een schitterende houten vloer, behandeld, of onbehandeld. Ook hier hebt u uiteraard weer de keuze uit diverse, uiteenlopende houtsoorten. Ook is het mogelijk om uw veranda of terrasoverkapping uit te rusten met een schitterend hekwerk .X-Tended Living biedt ook hier weer diverse mogelijkheden en stijlen in diverse houtsoorten.

Naast dit alles kunnen wij uw veranda of terrasoverkapping ook nog eens geheel stijlvol inrichten of decoreren. U ziet, X-Tended Living levert een totaal pakket als het gaat om veranda's en terrasoverkappingen.

Klikt u gerust op één van de onderstaande onderdelen voor meer detailinformatie: