X-Tended Living heet nu Veranda Plaza!

Voor onze vernieuwde website gaat u naar:www.verandaplaza.nl
    
Bij een hoogwaardige veranda of terrasoverkapping hoort uiteraard een hoogwaardige dakafwerking. Omdat het dak mede bepalend is voor de uitstraling, van uw veranda of terrasoverkapping, biedt X-Tended Living daarom talloze hoogwaardige dakoplossingen voor uw terrasoverkapping of veranda.

X-Tended Living monteert op haar veranda’s en terrasoverkappingen o.a. alle soorten dakpannen, alle soorten gelaagd veiligheidsglas, dubbelwandige Polycarbonaatplaten in diverse lichttransmissies en kleur, diverse PVC golf en damwandplaten, maar ook schitterende, kwalitatief hoogwaardige dakpanplaten in diverse looks en kleuren.

Ook voor het platte dak van uw veranda of terrasoverkapping levert X-Tended Living hoogwaardige dakbedekkingen. Met deze hoogwaardige en professionele dakoplossingen levert X-Tended Living, voor uw veranda of terrasoverkapping, altijd en alleen de hoogste kwaliteit aan dakbeplating/bedekking/beglazing op de markt.

Elke veranda of terrasoverkapping wordt door X-Tended Living geheel waterdicht opgeleverd. Hierbij hoort uiteraard ook de afwatering en de aansluiting op de bestaande riolering. Wij voorzien uw veranda of terrasoverkapping dan ook van een hoogwaardige zinken, koperen, of kuststof dakgoot. De kuststof dakgoot is bovendien in diverse kleurstellingen te verkrijgen. Op die manier vormen de dakgoot en uw veranda of terrasoverkapping altijd één geheel. Uiteraard wil X-Tended Living u graag adviseren over de juiste dakkeuze en afwerking van uw veranda of terrasoverkapping.

Daarnaast behoren ook andere soorten dakbedekking zoals, kunststof dakbedekking, shingles en bitumineuze dakbedekking tot de mogelijkheden. X-Tended Living monteert al deze hoogwaardige dakbedekkingen inmiddels dagelijks op de meest uiteenlopende terrasoverkappingen en veranda’s.